Forasters vindran

Recerca, documentació i assessorament històric per a l’obra de teatre documental.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Recerca, documentació i assessorament històric per a l’obra de teatre documental – comunitari dirigida per Marta Galán i protagonitzada per Susanna Barranco, Núria Lloansi i Juan Navarro en el marc de la residència 2021 al Teatre Lliure. La memòria de la immigració dels anys 50 i 60 amb el tètric i semi-oblidat Palacio de las Misiones de Montjuic – el CIE de Franco – com teló de fons.

Trailer

Forasters vindran… és un projecte que aplega un grup d’artistes independents de les arts escèniques, plàstiques, audiovisuals i professionals de la mediació artística, l’acció social i comunitària i la recerca històrica amb l’objectiu d’investigar diferents metodologies que impliquen la irrupció d’elements d’allò “real” en la composició formal o artística.

Making of

La idea és explorar de quina manera podem transferir aquesta informació que prové de la realitat, del testimoni, de la vida, al context de l’obra artística o de la ficció escènica.

Fitxa tècnica

Una coproducció de: Teatre Lliure i Marta Galán / TRANSlab.

Disseny i coordinació dels processos comunitaris: Marta Galan / TRANSlab.

Dramatúrgia i direcció: Marta Galán Sala.

Producció executiva: Mousiké – Susanna Barranco

Assistència a la producció executiva: Dolors Galí.

Càmera i enregistrament en vídeo dels laboratoris: LaBarrancoFilms (Càmeres: Susanna Barranco, Christian Guiriguet. Assistent producció: Meritxell Casas. Assistent rodatge: Facundo Savarino)

Formacions i laboratoris artístics amb els joves de la Fundació Comtal: Creació de raps i producció temes musicals amb Muhammad Elasri / Elasri Música-Estudio Khay (Terrassa) i Ismael El Sabanne, creació visual i plàstica amb Nicolas Spinosa, cos i acrobàcia amb Pau Dudekula

Recerca històrica i mediació comunitària migració anys 50’s i 60’s a Barcelona: Pablo G. Morandi i Andrés Antebi (Observatori de la Vida Quotidiana).

Recerca teòrica i assessorament en els continguts sobre migració i acompanyament psicoterapèutic en metodologies comunitàries: Silvia G Marquez